Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jarní příměstský tábor 2021 ?

Pokud nastane příznivá situace v souvislosti s vyhlášenými omezeními k zabránění  šíření koronaviru, uskuteční se v době  jarních prázdnin  v Jiřetíně pod Bukovou příměstský tábor pro děti. Pro jeho účastníky je připravena pestrá škála zájmových a naučných aktivit a hry v přírodě. Ze sportovních aktivit se mohou účastníci programu těšit na  florbal, badminton stolní tenis, vybíjenou či šipky. Zábavnou a poučnou aktivitou bude také robotická programovatelná stavebnice a chemické pokusy se světlem. Klidnější chvíle a obědový odpočinek vyplní účastníci deskovými hrami, výtvarnou činností a jógou. Jeden den je také zaměřen na výrobu keramických předmětů a pečení vlastního chleba v peci.

Místo konání: Jiřetín pod Bukovou čp. 15 – Centrum Sylvatica
Termín: 1.2.2021 – 5.2.2021 denně od 7:00 do 17:00
Věk: 6 – 14 let
Cena: zdarma, rodiče pouze přispívají na stravu 110,- Kč /den (oběd, pitný režim, 2x svačina)

PODMÍNKA PRO PŘIJETÍ DÍTĚTE DO PŘÍMĚSTSKÉHO TÁBORA

Rodiče mají trvalé bydliště na území místní akční skupiny Rozvoj Tanvaldska z.s.  nebo  jsou v území MAS Rozvoj Tanvaldska zaměstnaní.

Dokládá se

  • potvrzením zaměstnavatele o pracovním poměru (pracovní smlouva, DPP, DPČ) s uvedením doby trvání pracovního poměru, nebo
  • OSVČ doloží potvrzení ČSSZ o úhradě odvodů na sociální pojištění, nebo
  • nezaměstnaný rodič  doloží potvrzení z ÚP ČR o tom, že je veden v evidenci uchazečů o zaměstnání,  nebo
  • osoby v procesu vzdělávání doloží potvrzení o studiu – osoby absolvující rekvalifikační kurz doloží potvrzení o účasti na rekvalifikačním kurzu a certifikát/potvrzení o jeho úspěšném ukončení, pokud byl kurz ukončen v době konání projektu.

Kontaktní osoba: Zuzana Erlebachová, Obec Jiřetín pod Bukovou, Jiřetín pod Bukovou 103,  tel.732118938,   jiretinpb@jiretinpb.cz.

Tábor je realizován v rámci projektu:

„Příměstský tábor – Kam s ním“

registrační číslo: CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0015715,

prostřednictvím výzvy MAS Rozvoj Tanvaldska – Prorodinná opatření – III.

Komentářů

Zatím tu žádné komentáře nejsou.

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.